Zonregulerende raamfolie

Zonwerende Raamfolie

Schone ramen kunnen een groot verschil maken in het comfort van uw huis. De zonwerende folie werkt als een magneet en houdt uw huid veilig tegen schadelijke UV-stralen. Het voegt ook een extra niveau van bescherming voor uw elektronica toe.

Als gevolg van het voordeel dat we hebben van de zonwerende raamfolie, kunnen we het voordeel krijgen van lagere energierekeningen. In het bijzonder de aluminium en thermopane gebaseerde films zal u meer voordeel dan andere venster tinten. Wij bieden u eerst een gratis offerte aan.

Prijzen….

De betaalbare oplossing. Onze technologie resulteert in 1/2 yard toepassingen per yard. De architecturale waarde wordt onmiddellijk opgemerkt. U zult een snel rendement op uw investering zien wanneer wij u helpen met uw HVAC-behoeften. De prijs van de zonwerende raamfolie zal aanvankelijk aan de lage kant van het spectrum liggen. Ondanks de aanzienlijke besparingen zult u nooit het volledige voordeel van de zonwerende raamfolie krijgen. U krijgt een beter rendement op uw investering als u een raamfolie kiest die tot 90% van de zonnestralen tegenhoudt.

ending. De spray-gebaseerde zonwerende raamfolie, die in onze zonwerende tabel tabel I staat. Kosten van de raamfolie, gebaseerd op een 11% efficiƫnt zonnepaneel. Kosten voor het aanbrengen van zonwerende folie, gebaseerd op gemiddelde prestaties.

Kosten per meter raamfolie. in vergelijking met de berekening van het energieverbruik (aantal overdekte ramen, gemiddeld jaarverbruik wordt afzonderlijk vermenigvuldigd met 12), Kosten om het comfortniveau te verhogen, gebaseerd op een studie waarin het effect van de raamfolie op het comfort werd geschat. geschat aantal ramen dat met de raamfolie is bedekt het bedrag n de hoeveelheid tijd en energie die zal worden bespaard.

Kosten om het comfortniveau te verhogen, gebaseerd op een studie waarin het effect van de zonwerende raamfolie op het comfort werd geschat. geschat aantal ramen dat met de raamfolie is bedekt het bedrag n de hoeveelheid tijd en energie die zal worden bespaard. Kosten om het comfortniveau te verhogen, gebaseerd op een studie waarin het effect van de raamfolie op het comfort werd geschat. geschat aantal ramen dat met de zonwerende raamfolie is bedekt, de hoeveelheid n de hoeveelheid tijd en energie die zal worden bespaard.