How to Sell Your House

Taxateur Zeeland

Taxateur Zeeland

Je verhaal zal zo beginnen… "Wie runt de zaak?" Dit kan een strikvraag zijn, proberen ze je te identificeren, de controle over te nemen of echt behulpzaam te zijn. Als ze je vragen of je je zorgen zou maken over het goed behandelen van je huis, dan is dat zeker het moment om door te gaan.

Houd in gedachten dat het jouw comfortabele plek is, ga ergens heen waar ze hun vragen zullen beantwoorden en niet alleen die van jou. Laat hen weten wat uw huidige huis is, de verkoopprijsklasse (stel deze in voordat ze beginnen), welke kosten nodig zijn, welk type u zich kunt veroorloven, wat u met het geld kunt doen, wat de duur van het proces is om te verhuizen dat huis, hoeveel de vorige eigenaren van je huis hebben gekregen, wat je leuk vond in je oude huis, wat je niet leuk vond, je zult niet per se met dezelfde problemen eindigen als je het proces opent met je kinderen, je vrouw, je echtgenoot.

Welnu, u hebt alle vragen gesteld en beantwoord, nu is het tijd voor hen om naar uw antwoorden te luisteren. Dit cruciale moment in het proces geeft je de kans om de echte acteurs achter de schermen te zien.

Ontdekking – Jij en de verkoper bevinden zich in dezelfde ruimte, je luistervaardigheden zijn aanvankelijk geweldig, de verkoper is opgewonden, ze zeggen: "het is een geweldig huis voor geld". Wat hen betreft hou je van dit huis en je wilt dit huis voor geld krijgen – toch? Koel!

Op dit punt zullen ze je hoogstwaarschijnlijk vragen: "Zie je een probleem met dit huis", opnieuw heb ik het over jou? meestal op een interessante manier met de implicatie dat je blut bent en hulp nodig hebt!

Waar zijn ze bang voor – In een nieuwe situatie zal kennis de waarheid moeten onthullen. Dit is een belangrijke stap en is aan het einde van deze tijd. Als je op dit punt bent aangekomen, ben je 'in de kamer met de verkoper'. De verkopers proberen de deur er bovenop te openen. Je arm is omhoog en je hebt je koffie op. Zij weten meer over hun product dan jij, maar vanaf dat moment moet je luisteren.

Voor degenen onder jullie die graag het "imperfecte" huis willen hebben, niet meer en niet minder, dit is voor nu voorbij. Omdat we het hebben over de verkoopprijsklasse, niet het product.

De verkoopprijs zal heel dicht in de buurt komen van wat ze aanbieden en meestal zal het verschil over een paar jaar hetzelfde of minder zijn.

Hoe ga je dit huis verkopen? – 100.000 dollar? $ 200.000? $ 500.000? Het is belangrijk om het 'hoe' precies te begrijpen, want dat is wat u moet aanpakken om het 'wat' te bepalen en om de juiste verkopersverzekering te krijgen.

Verlaat het huis. Ga naar het volgende huis, raak niet gehecht aan het huis, er is niets te belangrijk om achter te laten.

Blijf uit de buurt van elke realistische winst- of verliesverklaring en als u er een ziet, bel dan uw verkoper om erachter te komen wat de echte reden voor het verlies is. Terwijl we dit proces doorlopen, leert u meer en begint u te begrijpen wie uw echte klanten zijn en hoe u de perfecte presentatie van een woning kunt maken met de maximale perceptie en zakelijke verdubbeling. Het is belangrijk om deze dingen te begrijpen.

De waarde van het huis is gebaseerd op het geld waarvoor u het wilt verkopen. De verkoopprijs is een open positie, wat betekent dat er geen minimum- of maximumwaarden zijn. Het is de hoogste prijs die u in gedachten heeft. De reden waarom een ​​huis dat te koop staat voor $ 200.000 veel waardevoller is dan zelfs een huis van $ 20.000 dat te koop staat. De kopers gingen ervan uit dat de verkoper mogelijk extra bijna gratis onderdelen heeft. Die onderdelen zijn hun probleem, niet de verkopers. Ze zijn niet op zoek naar dure onderdelen, ze waren op zoek naar een koopje. Als je hebt aangegeven dat je huis voor $ 200.000 werd verkocht, dan kunnen ze het niet verkopen. Het is te laag! De gepercipieerde waarde van het huis is lager dan de meer realistische verkoopprijs.

Uw schadelijke vraag is: "Houd ik mijn huis bijna 'voor altijd' op de markt!"

Je bent niet! U moet acties ondernemen om de gedachten uit uw hoofd te verwijderen dat u ooit in of over uw huis zult verblijven. Je hebt actie ondernomen, misschien denk je erover om het huis te verkopen en op zoek naar een betere, of je hebt het huis gekocht en kunt het betalen. Een strategisch doel brengt je terug naar het heden of het heden.

Er is een tijd en een plaats voor alles wat er in je leven gebeurt en wanneer je een verandering het minst verwacht, moet je je erop voorbereiden. – ook als u uw huis verkoopt. U moet uw prioriteiten bepalen en er uw prioriteit van maken. Hier is een huis te koop en uw "dag" en koop niets anders.