Hoe maak je een carrière verandering?

Medium Den Haag

Mijn paranormale mediumvaardigheden deden hun intrede toen ik 16 jaar oud was. In die tijd was ik geïnteresseerd in paranormaal begaafden, vooral diegenen die hun vaardigheden actief gebruikten en het voor geld deden. Helderziende mediums moeten hun vaardigheden ontwikkeld hebben om de energie die om je heen is nauwkeurig te kunnen interpreteren.

Meestal praat ik niet met geesten of verschijningen. De meeste informatie komt door wanneer de persoon midden in iets zit waar hij aan werkt om zijn leven beter te maken. Het lijkt veel op een academie waar leraren de studenten voortdurend verschillende theorieën bijbrengen. Ikzelf leer mezelf. Ik lees boeken, woon workshops bij en volg lessen om mijn vaardigheden te verbeteren. Daardoor kan ik anderen beter helpen met mijn vaardigheden. En dat is hoe ik mijn brood verdien.

De andere methode die ik gebruik en die niet zo effectief is als de bovenstaande, is automatisch schrijven. Ieder van ons heeft een levensdoel. In mijn geval vervul ik mijn doel als schrijver. Automatisch schrijven is een vorm van meditatie waarbij een. Element het schrijfinstrument is. Ik bedenk van tevoren waar en hoe de informatie heen zal gaan en welke personages er zullen verschijnen. Ik schrijf vanuit het standpunt van de geest of verschijning omdat zij zich bewust zijn van ons en met ons willen communiceren.

Door automatisch in een geestenmedium te schrijven kun je de informatie naar anderen sturen. Wanneer een overleden persoon met je communiceert, is dat van veel groter belang dan wanneer iemand hardop begint te praten over de geweldige persoon die hij vroeger was. Automatisch schrijven is een eenvoudig hulpmiddel – het is een manier om in de harten en geesten van mensen te komen. Het is alleen geen talent.

Ik begon met automatisch schrijven omdat ik voelde dat het een manier was om mijn publiek te bereiken zonder te hoeven praten. Mensen vonden het leuk als ik geïllustreerde boekjes met flauwe kleine grapjes schreef. Nadat de lach is opgewekt, blijven ze nadenken over de kleine grapjes zodat ze de informatie gaan delen.

Als je probeert uit te zoeken hoe je een carrière switch kunt maken, moet je eens naar je passies kijken. Waar ben je gepassioneerd over? Ben je ook trots op wat je bereikt hebt? Vraag niet alleen of je passies hebt. Neem de tijd om te vragen of je passies en verlangens hebt. Je zult misschien verrast zijn door de passies die zo sterk in je leven dat je erdoor aangetrokken wordt. Krachten die meer zijn dan wat je kunt zien, zijn wat je interesseert.

Het belangrijkste om te onthouden is dat onze geesten ons nooit in de steek laten. Krachten die krachtiger zijn dan wij zijn bereid te helpen. Als je een voorliefde hebt voor lachen en grapjes maken dan ben je waarschijnlijk een kracht die overloopt van geluk. Als u ook een verlangen hebt om te schrijven dan kunt u weten dat u ook een kracht bent die in veel verschillende aspecten van het leven een tinteling heeft. Het enige wat je hoeft te doen is aan jezelf te bewijzen dat je wel degelijk je eigen werkelijkheid creëert. Dit zal je in staat stellen de mensen en gebeurtenissen aan te trekken die je dromen doen uitkomen.

Uiteindelijk zijn onze intenties het eindresultaat. Wanneer we besluiten ons bewust te worden van de Universele Wil, en ons specifiek richten op het afstemmen van onszelf op die Wil, dan worden onze intenties vervuld. Als Prosperine Intentions, stuwen onze intenties ons voort om een leven lang rijke resultaten en beloningen te ervaren.

 

Lees meer

Healing
Familieopstellingen