Hoe kiest u het juiste filter?

Zwembad onderhoud

Hier kunnen we vermelden dat, als uitgangspunt, een volledig systeem van professioneel geïnstalleerde filterapparatuur minimaal ongeveer $800,00 zal kosten. De filtratiesystemen vereisen hun eigen aparte uitrusting. Een kleine pomp van één duim kan worden gebruikt om de anti-sifon slang en de filteraccumulator na elke verversing te vervangen. De gebruikershandleiding is zeer nuttig voor het bepalen en kiezen van de beste filteruitrusting.

Checklist onderhoud uitrusting. Het uitvoeren van alle normale onderhoudsprocedures voor uw systeem is heel eenvoudig. Hoe moeilijk kan het zijn, toch? Vervang maandelijks, zonder te testen, het waterfilter, spoel het filter terug om eventueel in het filter vastzittend sediment te verwijderen.

Verzamel de juiste gereedschappen en apparatuur, zoals vermeld in uw gebruikershandleiding, en voer de normale onderhoudsprocedure uit. Om vertrouwd te raken met uw systeem, moet u uw apparatuur grondig controleren op elk van de volgende punten. Test de druk van het water, test het waterfilter, en test al uw terugspoel- en zuigslangen. Checklist zwembad onderhoud voor elke zwembadgrootte

A. Druktest

Eerst moet je de druk controleren. Wat is de druk van je circulatie apparaten? Meters en def skeaters.

Hefboom ze om na te gaan of ze te hoog aanvoelen (b.v. Veel druk in de buurt van de Gemiste Tijd Toets). Draai dan de debietindicator (meestal een kraan) naar de “R” Leiding. Controleer de druk van uw circulatie-apparaten. Bij een binnensysteem geven de leidingen of zakken aan waar de sterkste druk vandaan komt (inlaatleidingen zijn meestal waar de meeste druk vandaan komt). De verwachte druk onder de bok planten in het systeem.

Controleer alle drukmeters op elke dag om de hoogst mogelijke waterdruk te bereiken. Opmerking: De hogedrukreinigers gebruik ik meestal omdat kinderen ze willen gebruiken, maar ze worden zelden met de hand bediend. Als u een waterpomp hebt, gebruik dan de “S”-meer pompstand. Als u een richtklep hebt, probeer hem dan met uw hand zover mogelijk in te draaien.

D. Filter controleren en vervangen

Controleer de patroon in uw patroonfilter op beschadigingen; vervang hem indien nodig.

C. Terugspoelen van het filter

Een goede manier om vervuilde filters schoon te maken en zo de waterdruk te verhogen, is een kopje shout naast een afsluiter in uw zwembad te zetten. Zet de kraan 3-5 minuten aan vlak voordat u het filter laat leeglopen. Dit spoelt het vuile water uit het filter en in de collector(en). Sommige grasmaaiers gebruiken de sproeikop om een straal op het terugspoel- of spoelsysteem te spuiten. Opmerking: Het bovenstaande is een op zichzelf staande procedure voor het terugspoelen van het filtersysteem; niet iedereen is op dezelfde manier bedraad. Raadpleeg uw gebruikershandleiding voor de juiste terugspoelprocedure voor uw zwembad.

D. Onderhoud van uitrusting

De meeste reparaties aan apparatuur zijn te wijten aan goed onderhoud bij de eerste installatie.

Opmerking over de apparatuur: Breng de chemicaliën in uw water in balans. Pas de PH, Alkaliteit en Neerslag automatisch aan volgens de tijd van het jaar en het weer.

Opmerking over de uitrusting: Pas het chloor en de pH aan het begin van het seizoen aan, ongeveer 2 weken voordat u het zwembad gebruikt.

Uitrusting Checklist

Checklist voor onderhoud na het seizoen

De onderstaande dagelijkse controle- en/of onderhoudslijst is specifiek voor uw zwembad. Elk onderhoudsschema voor uw zwembad ziet er als volgt uit: Vind uw garantie! arbeidersgaranties gaan in op de datum van aankoop Onderhoudscontrolelijst voor het weer!

Algemene winterzwembad feiten en informatie

De winter is het op twee na duurste seizoen voor dit zwembad. Veel eigenaars kiezen ervoor hun zwembad te sluiten zodra het zwembad gesloten is. Ook blijken zoutchloreringssystemen het in de winter langer uit te houden. Dit is voordelig omdat de zoutchlorinator zijn eigen zoutchloreringsresidu produceert. Sommige klanten zijn van mening dat het onderhoud van een zoutchloreringssysteem de tijd en het geld niet waard is. De concurrent van zoutchloreringssystemen is het Loop-chloreringssysteem gedurende die bepaalde perioden van het jaar waarin de exploitatiecentra gesloten zijn. Deze systemen kunnen u geld besparen door te besparen door die “Vakantie” verkoop. Raadpleeg uw29uckyility girly voor meer informatie over Closed Key, Winter en Open Key chlorination systemen. Hieronder volgen enkele gedetailleerde feiten en/of wetenswaardigheden over uw zwembad:

Naast de keuze van chlorering systemen en het aanhouden van consistente schorsingen en percentages, moeten huiseigenaren van ondergrondse zwembaden ook: Onderhoudscontrolelijst voor Open-Sleutelbaden Seizoensgebonden watertests – Schommelingen in het testcijfer van een zwembad houden verband met de totale opgeloste vaste stoffen van het water in dat zwembad. Chlorinatiesystemen werken op een reeks chemische reacties. Door het proces van fotosynthese, chlorophyllia gekozen zachtere stromen vormen en offensieve bacteriën en veranderen in de recond moes.