Hoe kiest u een bouwproject?

Bouwadvies

Wanneer u in een bouwproject investeert, is er behoefte aan sterke investeringsvaardigheden, topprestaties en uitstekend projectbeheer. Om een goede deal te krijgen bij de aankoop van uw nieuwe gebouw, vooral als het overzees is, moet u voldoende tijd nemen om alle factoren in overweging te nemen en een weloverwogen beslissing te nemen.

Om het juiste adviesbureau voor uw bouwproject te vinden, moet u rekening houden met een aantal feiten.

Project noon

De eerste ochtend is het moment waarop het project wordt gepland, de eerste schets wordt gemaakt en het maandbudget wordt vervangen. Het Project Plan is een zeer belangrijk document omdat het u door het begin en het gehele project zal leiden. U zult ook uw architect moeten kiezen en wanneer u uw architect kiest, zult u ook het uiterlijk van het gebouw zien. U moet rekening houden met verschillende aspecten, zoals of u wilt dat het gebouw getuigenis van het individu, modern of eigentijds, senior of junior, cosmetische of bijna fancy. afgewerkte plannen zijn ook erg belangrijk. U zult ook moeten zien of u de essentiële diensten zoals liften, liften en brandtrap wilt hebben. Beslis ook of u een gebouw wilt in een vakantie hot spot of niet, waar u uw auto kunt brengen, of dat het beter is om met de auto te gaan.

Het is ook belangrijk op te merken dat uw algemene aannemer zal verwachten dat u te veel betalen voor de eerste site en de bouwkosten. Soms is uw bouw resulteert in extra winst, dus je moet verstandig zijn voordat het betalen van een geld. Kijk of er extra kosten zijn zoals HST, eventueel krijgen van grond en parkeren die in de eindafrekening kunnen worden opgenomen.

Terrein Voorbereiding

Dit is het moment waarop de fundering wordt gelegd, en wat algemeen zand wordt verspreid als grondwerk voor de bouw. Dit is ook wanneer de structurele tekeningen en specificaties worden getekend om ervoor te zorgen dat aan alle plaatselijke voorschriften wordt voldaan. U kunt ook zien dat het contract wordt opgesteld met de naam van uw algemene aannemer bovenaan. De begroting voor het project wordt gespecificeerd in het contract en welk geld moet worden bijgedragen door u, de eigenaar van het bouwproject. U dient ook te noteren wie verantwoordelijk is voor het opruimen van het terrein, de sanering van het terrein, het vegen van het terrein, de water- en rioolbehandeling en eventuele speciale kosten in verband met het terrein.

Uitrustingslijst

U moet bepalen welke montage-onderdelen zullen worden geïnstalleerd door de bouw aannemer en hoeveel ze kosten. Multifunctionele speciale items zoals keukenkasten, badkamer ijdelheid, discountaucets en douchewand kan een stuk meer geld kosten. Keukenkast winkels kunnen u helpen de beste prijs te krijgen, maar zorg ervoor dat ze ook de nodige ervaring hebben.

CAD-formulier

Dit is het equivalent van een gegevensbank voor bouwkosten en boekhouding. Deze wordt gebruikt om alle kosten van het project op één plaats te registreren. Wanneer een project ongeveer 100.000 dollar per jaar kost, wordt het erg moeilijk om alle kosten van de winst af te trekken en tot de werkelijke ondergrens van het bedrijf te komen. Dus binnen elk groot project zult u een recapitulatie/ Appalachian claim hebben voor belastingdoeleinden als u winst hebt. Met de spreadsheet kunt u ook een overzicht bijhouden van investeringsuitgaven. In ons voorbeeldpark noteren we elke post op de spreadsheet.

Projectlocatie

Uw nieuwe vestiging is klaar. Bezoek het klantencentrum. U kunt ook de geplande superstore bekijken. Het terrein is reeds omlijnd met gemetselde roosters van ABC (of rasterlijnen). De vloerafwerking is klaar en de elektrische bekabeling is al geïnstalleerd. Het loodgieterswerk gaat door in dit stadium en als u autolaadkranen kunt regelen voor het storten en onderbreken dan bespaart u aanzienlijk op arbeid. uitzonderingen: voor sommige grotere projecten is een leidingwerk nodig en de leidingsystemen zijn niet rechttoe rechtaan.

Toegang in het project

Naarmate de bouw vordert, zult u willen dat de toegang en de parkeergelegenheid flexibel zijn om ruimte te bieden aan voertuigen en hulpmaterieel zoals vorkheftrucks, hefbruggen, kranen enz. Bijzonder zwaar materieel, zoals vorkheftrucks, grondbruggen en kraanwagens, hebben echter een hoge standplaats nodig, en kunnen zelfs een lift nodig hebben die half aan de vorkheftoren is bevestigd. U zult te horen krijgen waar de lift zich bevindt en van welke diensten de vorkheftruck of kraan gebruik kan maken. In het project kan het raadzaam zijn een vaste toezichthouder te belasten met alle bouwopleveringen, omdat anders de voortgang van de oplevering kan worden verstoord.

Bouw

De aannemer zal u hebben laten weten of er pre-engineer bouwmateriaal zal worden gebruikt, vraag de namen van de leveranciers en neem contact op met de wederverkopers. Wanneer de fundering eindelijk is gelegd, past u de werknemers in, en overhandigt u het projectschema het laatste beoordelingsrapport van de planning en de begroting ter goedkeuring. Bemoei u met het bouwadvies en laat uw algemene aannemer weten dat u wijzigingen in de architectonische plannen van het project wenst. Raak ook betrokken bij het projectmanagement. Een enkel verzoek om een kleine wijziging of detailwijziging kan soms zelf wijzigingen genereren en in de voortgang van de werken.

 

Lees meer

Opzichter