Het belang van glazenwassen

Glazenwasser Dordrecht

Vraag: Mijn kantoorgebouw gebruikt hetzelfde lopende bandsysteem voor vegen, afstoffen en conciërgewerkzaamheden. Naar onze mening is dit een van de vuilste manieren om een lopende band te gebruiken. Bovendien bevindt mijn kantoor zich in het centrum van een grote stad. De normale zak valt ofwel uit en wordt blind gezwabberd.

Antwoord: Onze apparatuur is altijd ontworpen om horizontaal te worden gebruikt, in tegenstelling tot een verticaal transportsysteem. Omdat onze systemen ontworpen zijn om horizontaal gebruikt te worden, moeten ze veel “zakken” passeren. Daarom moeten ze zo worden aangelegd dat ze niet meer verticaal zijn. Dit zorgt ook voor een Niets kan te veel oppervlaktestof en ander vuil bereiken.

Vraagje: Hoe zit het met Teflon die? Het werkt echt goed om te vegen op plaatsen waar je het niet echt kan schoonmaken. Hoe noteer ik de plaatsen met de grotere borstels?

Antwoord: Bear with me, Een van de redenen waarom we ons materiaal gebruiken voor gebieden met veel impact, zoals ballut covers, etc. is vanwege hun non-stick oppervlak, wat betekent dat het geen krassen maakt op uw laptop.

Vraag: Wat voor materialen worden gebruikt voor het schoonmaken van kantoren?

Antwoord: Deze reinigers zijn verkrijgbaar in meer dan 40 verschillende soorten schoonmaakmiddelen, waaronder alle populaire “sticky get anGreat repeat result”.

Vergeet niet dat de hechtlaag die uw glazenwasser afwerkt, bestand moet zijn tegen temperaturen van meer dan 125 graden, en tegen zijn zelfreinigend vermogen. Dit betekent dat uw ruitenreiniger een vuilrijke of vettige plaat moet kunnen verwerken. Dat gebeurt gewoon niet. Daarom moeten glazenwassers voor de reiniging gebruik maken van onze gespecialiseerde raamcyclus.

Vraag: Kan glazenwassen ooit volledig zijn tot het punt waarop we onze eigen ramen moeten schoonmaken?

Antwoord: Eigenlijk is glazenwassen vandaag de dag een zuinige bezigheid. Omdat zoveel moderne woningen hun ramen professioneel laten schoonmaken, is er steeds meer concurrentie in de glazenwassersbranche. De concurrerende vraag van uw bedrijf gaat ook gepaard met een toevloed van frauderende glazenwassers. Dit is de reden waarom de glazenwassersbranche vol zit met deze lieden. Wanneer u uw ramen aan een professionele glazenwasser overhandigt, moeten zij ze niet alleen schoonmaken, maar ook hun handen wassen. Dit is de reden waarom deze professionele glazenwassers steeds meer gevraagd worden door vooraanstaande personen.

Het beste van alles is dat de glazenwassersbranche een betere reputatie heeft dan andere bedrijven in uw branche. Veel mensen weten niet wat echte glazenwasserij is. Daarom moet u, net als andere bedrijven, de tijd nemen om er een uit te kiezen die u echt kunt vertrouwen. Zorg ervoor dat het door u gekozen glazenwassersbedrijf te vertrouwen is en een echte bedrijfscontinuïteit heeft om er zeker van te zijn dat zij zich inzetten voor de conciërgediensten van hun klanten. Dat is zo belangrijk wanneer u op zoek bent naar kwaliteitsschoonmakers.

 

Lees meer

Gevelbeplating