De juiste gashaard kiezen

Gashaard Limburg

Wij geven om uw gezin

Voor al onze klanten hebben we een zeer goede reputatie en daarom beloven we u dat uw selectie wordt gemaakt door professionals. We zijn toegewijd aan de veiligheid, gezondheid en stabiliteit van de omgeving, terwijl we u helpen te genieten van de gezellige sfeer die u altijd al in uw huis wenste. En niet alleen van de 16e en de bevroren kerstbomen, maar ook van het schone aardgas dat we aanbieden aan een klant.

Kwaliteit van overal

Het grootste nadeel van een gashaard is dat deze niet volledig in de door jou gekozen ruimte kan worden geïntegreerd, omdat een gashaard een ventilatieopening nodig heeft. Voor dat probleem kunnen wij een oplossing bieden. Met gasventilatie kunt u uw open haard op de mooiste manier in uw kamer integreren, zonder uw veiligheid of de schoonheid van de kamer te verliezen.

Uitstekende kwaliteit en een uniek design

We hebben de meest exclusieve kwaliteit, de meest originele en mooie ontwerpen die lopen van traditioneel tot het modernste kosmopolitische assortiment. Daarom kunnen wij u helpen bij het kiezen van de vorm van de gashaard die bij uw meubel past, omdat wij een gashaard op maat kunnen maken die u wilt.

Aangepaste L-open haard

Onze specialisten hebben een eeuwenoude rustieke stalen haard met steiger gemaakt. We hebben MILIEUVRIENDELIJKE ontwerpers die gespecialiseerd zijn om u te helpen bij het bestellen van een pit die in uw kamer past en die u de beste open haard ontwerpt. We hebben ook een mix van steen en koper, dus maak je geen zorgen over de nettere look – het zou zijn als de echte klomp goud. We vertellen je zelfs de beste plek voor die schoorsteenmantel. Maar vergeet niet, als de open haard de tegelhaard is, hebben onze ontwerpers de meest exclusieve stijl – de marmeren open haard.

Wilt u een open haard in uw woonkamer – een klassieke keuze?

Onze ontwerpers kunnen een glas of de 'tin' aanpassen, en in uw huis open haard of een. Kinderkamer – we kunnen een klassieke en zeer romantisch ogende open haard ontwerpen voor uw kinderkamer.

Onze specialisten kunnen je alle mogelijkheden geven op het gebied van open haarden, dus denk niet dat het concept van een gashaard helemaal nieuw is, maar ook heel geraffineerd en heel elegant. We kunnen u helpen betere beslissingen te nemen over de meest moderne en populaire keuzes voor uw huis en wanneer u ons om een ‚Äč‚Äčopen haard vraagt, weten we dat u waarschijnlijk het beste wilt en dat we in staat zullen zijn om het u te geven.

Maak je huis en haard specialer en gezelliger!