T +31 40 246 16 46         

    info@maximaalrolenpoort.nl
 
Op het terras en het balkon, in de tuin, de veranda of aan de vensters, je kan schaduw creëren waar je maar wil. De kwaliteit van het zonweringdoek speelt hierbij een belangrijke rol. De kleurkeuze van het zonweringdoek bepaalt bijvoorbeeld de sfeer onder het zonnescherm. Maar ook de filtering van het licht, de mate van bescherming tegen ultraviolette straling en de hoeveelheid warmte die doorgelaten wordt, wordt bepaald door het zonweringdoek.

Zonwering voor balkons
De knikarmschermen van Maximaal rol & poort brengen tijdens zonnige lente- of warme zomerdagen verkoeling op het balkon. Ze helpen ook om het binnen aangenaam koel te houden. Bovendien houdt deze zonwering ’s avonds, als het frisser wordt, de ideale temperatuur nog een tijdlang vast. Of kies voor de uitvalschermen van Maximaal rol & poort. Dit zijn gevelzonweringen met een variabele uitvalshoek (van 0 tot 120°) en doeklengte: u bepaalt zelf hoeveel zon u binnenlaat én tegelijkertijd waait er een frisse lucht door uw woning.
Knikarmschermen
Uitvalschermen

Zonwering voor vensters
U wil uw woning beschermen tegen invallende zonnestralen? Compact, weinig opvallend en efficiënt zijn de screens (én verduisteringsscreens) van Harol. Ze houden de warmte aan het raam buiten, ze filteren het licht en scheppen zo een unieke intieme ambiance. Een elegante oplossing ook voor wie zijn privacy wil beschermen tegen indiscrete blikken, zonder aan uitzicht te moeten inboeten.
Screens
Verduisteringsscreens
Zonwering voor terras
De knikarmschermen van Maximaal rol & poort brengen tijdens zonnige lente- of warme zomerdagen verkoeling op je terras. Voor het beschaduwen of overdekken van grotere oppervlakten, eventueel tot op de grond, zijn er de terrasoverkappingen. Een enkel doekdeel kan tot 40 m2 bedragen! Een deel van het terras in de zon zetten en een deel in de schaduw is daarbij geen enkel probleem. Bovendien biedt de overkapping ook bescherming tegen lichte regenbuien. Voor vrijstaande toepassingen hebt u de keuze uit een breed assortiment duostores en parasols.
Knikarmschermen
Terrasoverkappingen
Duostores
Parasols
Storelight / Storelight met verwarming

Zonwering voor veranda
Zin om het hele jaar rond van je veranda of wintertuin te genieten? Dat kan met de speciale zonwering van Maximaal rol & poort. Die houdt niet alleen de temperatuur onder controle, ze doseert ook de lichtinval en filtert de schadelijke zonnestralen, zodat je hele interieur gespaard blijft van verkleuring.
Verandazonwering