T +31 40 246 16 46         

    info@maximaalrolenpoort.nl
 
Sectionale poorten: in harmonie met uw huis
Sectionale poorten sluiten uw garage op een veilige, praktische en elegante manier af van de buitenwereld. Plus, sectionale poorten nemen opvallend minder plaats in.

Uw eigen stijl
Met het brede kleurenpalet, de verschillende afwerkingstructuren, paneeltypes én venster- en deurmogelijkheden sluit de poort perfect aan bij de stijl van uw huis.

Open-sluit met één druk
Poorten met manuele bediening zijn standaard uitgerust met een cilinderslot en handgreep. De comfortabele, elektrische bediening is: geluidsarm, standaard uitgerust met soft-start/soft stop en een hindernisberekening én bedienbaar vanuit uw auto.
Ongewenst bezoek blijft buiten
De dubbelwandige constructie in verzinkt plaatstaal is uitgerust met een robuust slot. Elektrisch aangedreven poorten hebben een bijkomende blokkering van de aandrijfstang.

Extreem veilig
Elektronische beveiliging tegen het ongewild openen van de poort, inbraakbeveiliging, kabelbreukbeveiliging, veerbreukbeveiliging, vingerklembeveiliging én een fotocel die ervoor zorgt dat de motor stopt wanneer er zich een obstakel onder de poort bevindt.

Isolerend
Koude en vocht blijven buiten dankzij een schuimlaag tussen de beide wanden en een rubberen dichtingstrip aan elke zijde.